Nonna Rosa 2017 júliusában nyílt meg a cívisváros szívében. A minőségi, friss, majdnem kizárólag olasz alapanyagokból készülő, a mediterrán világot idéző, ugyanakkor merész és modern csavarokkal megbolondított ételekhez itáliai és magyar borok járnak és természetesen a legtökéletesebb pörkölésű babszemekből főzött igazi olasz kávé. Nem maradhatott ki az étlapról a pizza sem, ezt a földszinti látványkemencében olasz szakácsok készítik a vendégek szeme előtt.
Az étterem tulajdonosai utazásaik során szerzett tapasztalataikat határozott elképzelésekre váltották, és ezeket az elképzeléseket láthatóan sikerült a gyakorlatba is átültetni; a belső terek kialakítása, az egész évben üzemelő panorámás mediterrán terasz és az étlap egyaránt stílusos és egyéni, figyelemfelkeltő és mégis, mindennemű öncélú hivalkodástól mentes, minőségi vendéglátást garantál.